Loodgieter Sittard-Geleen

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Sittard-Geleen

Loodgieter Sittard-Geleen? Zoekt u een loodgietersbedrijf voor een verstopte afvoer? Of heeft u een andere afvoer- of rioolprobleem? Onze loodgieters helpen u graag.

Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen. De loodgieters van Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen maken gebruik van professionele ontstoppingsmachines waaronder een veermachine die eenvoudig de hele afvoer en het riool kan ontstoppen en een krachtige hoge druk machine.

Met een rioolreiniging worden de binnenwanden van de afvoer en de riolering weer helemaal schoon. Zo wordt de levensduur van de afvoerbuis verlengd en weet u zeker dat u geen last meer heeft van verstoppingen of een rioollucht in huis.

Daarnaast beschikken onze loodgieters over een rioolcamera waarbij het mogelijk in om de afvoeren en het riool van binnenuit te bekijken. Zo kunnen we de staat van de afvoer beoordelen of de locatie van een lek bepalen in geval van een leidingbreuk.

Ook wanneer u hulp zoekt bij het vervangen of aanleggen van riolering zijn wij te bereiken. Wij hebben hier veel ervaring mee en daarnaast beschikken onze loodgieters over de kennis om de afvoerbuizen zo aan te leggen dat verstoppingen voorkomen worden.

Heeft u een verstopping of een ander afvoer- en rioolprobleem? En bent u daarvoor op zoek naar een Loodgieter Sittard-Geleen? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen door te bellen naar 046 202 28 69.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Sittardgeleen

Services

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

046 202 28 69

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Sittard-Geleen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Sittard-Geleen en omstreken

Loodgietersbedrijf Sittard-Geleen

Loodgietersbedrijf Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen is werkzaam in Sittard-Geleen en omgeving. Het maakt onze vakmannen verder niet uit waar zij precies heen moeten rijden, wij hanteren nooit voorrijkosten.
Heeft u een spoedklus die direct opgelost moet worden? Bespreek uw klus dan snel met een collega van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen die niet kunnen wachten.

Wilt u de hulp van loodgietersbedrijf Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen inschakelen? Neem gerust contact voor een afspraak via 038 202 36 07. Wij komen u zo snel mogelijk helpen!

Sittardgeleen Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Sittardgeleen

Jaren Ervaring

Sittardgeleen Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Sittardgeleen

Ontstoppen

Ontstoppen Sittard-Geleen?

Een verstopping kan voor veel overlast zorgen. U wilt waarschijnlijk dat dit snel opgelost wordt. Onze loodgieter Sittard-Geleen helpt u graag met het ontstoppen van uw afvoer of het riool.
Het is natuurlijk wel fijn als u het toilet kunt doortrekken en normaal gebruik kunt maken van de gootsteen, wastafel of douche. Hier wordt natuurlijk dagelijks gebruik van gemaakt dus wij begrijpen goed dat u dit probleem zo snel mogelijk wilt oplossen.

Het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit of wat de oorzaak is, wij komen u graag helpen en kunnen elke verstopping ontstoppen. Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat de verstopping of een ander probleem zo snel mogelijk verholpen wordt.

Wilt u de hulp van een loodgietersbedrijf inschakelen voor een verstopping of een ander afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een loodgieter van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen via 038 202 36 07.

Riool Ontstoppen Sittard-Geleen

Heeft u last van een rioollucht uit een afvoer? Of stroomt het water slecht weg? Dan is er waarschijnlijk ergens een verstopping aan het ontstaan. Wij raden u aan zo snel mogelijk contact op te nemen met een ontstoppingsbedrijf.
Een rioollucht in huis kan behoorlijk vervelend zijn. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Dan wil je natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand langskomt. Loodgietersbedrijf Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen kan u snel en vakkundig van de verstopping afhelpen!

Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen maakt gebruik van de meeste moderne ontstoppingsmachines. Dit in combinatie met een opgeleid vakman zorgt voor een perfecte ontstopping.

Heeft u een rioolverstopping? En wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen helpt u graag! Wij zijn te bereiken op 038 202 36 07.

Sittardgeleen Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Sittardgeleen
Sittardgeleen Loodgieter
Riool Verstopping Sittardgeleen Camerainspectie

Afvoer verstopt

Afvoer ontstoppen Sittard-Geleen

Heeft u een verstopte afvoer? Dat is balen, een afvoerverstopping kan erg vervelend zijn. Maar geen zorgen, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen staat voor u klaar!
Het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer kan soms lastig zijn. Om dit probleem op te lossen zijn er immers veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Om u te helpen hebben wij verschillende ontstoppingsmethodes beschreven op onze website!

Mocht het u niet lukken om de verstopping te verhelpen, dan komen wij het probleem graag voor u oplossen. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen kunnen in veel gevallen snel ter plaatse zijn en lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen op!

Daarnaast voorzien wij u graag van een vrijblijvend advies. Dit is onderdeel van onze service om u te helpen om de afvoeren en het riool in optimale staat te houden.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Neem dan contact op voor een afspraak via 038 202 36 07. Loodgieter Sittard-Geleen staat voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Sittard-Geleen

Bent u de afwas aan het doen en loopt het water niet meer weg? Of komt het water in de gootsteen omhoog wanneer u de vaatwasser aan het doen bent? Dan mag u er wel vanuit gaan dat deze verstopt zit.
Het verhelpen van een verstopte gootsteen kan op veel verschillende manieren. Regelmatig komt het voor dat vastzittend eten zorgt voor een verstopping in de gootsteen. Ook valt ons op dat een verstopping vaak veroorzaakt wordt door vet of olie.

Wij kunnen bij u langskomen om de verstopping te verhelpen. Hierbij brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Wij zijn werkzaam in Sittard-Geleen en wijde omstreken. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn binnen no-time bij u om uw verstopping te verhelpen.

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf in de omgeving van Sittard-Geleen? Wij zijn een ontstoppingsdienst die 24/7 klaar staan voor iedereen in en rondom Sittard-Geleen. Naam vandaag nog contact op om uw situatie vrijblijvend te bespreken. U kunt ons bereiken op 038 202 36 07.

Verstopping Gootsteen Sittardgeleen
Sittardgeleen Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Sittardgeleen
Riool Verstopping Sittardgeleen

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Sittard-Geleen

Spoelt het vuile water niet meer weg uit uw toilet? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een verstopping. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Het verhelpen van een verstopping wordt namelijk steeds lastiger met de tijd.
In veel gevallen begint een verstopping als een kleine ophoping van bijvoorbeeld etensresten of vet. Als de afvoer niet meer gebruikt wordt heeft deze ophoping de tijd om hard te worden. Hier merkt u aan het begin nog nauwelijks tot helemaal niks van, het water kan er immers nog gewoon langs.

Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter tot er geen water meer door de afvoer loopt. Na verloop van tijd is de ophoping zo groot dat het water er minder goed langsheen kan stromen.

Voordat u aan de slag gaat: het kan verstandig zijn om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kunt u simpel doen met een oud zeil. Zo voorkomt u dat er vuile spetters op uw vloer terechtkomen. Daarnaast bespaart het een hoop opruimwerk achteraf.

Wilt u dat onze specialistische loodgieter uw verstopte wc komt ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 038 202 36 07 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen.

Andere services

Overige werkzaamheden

Naast dat wij verstoppingen in een riool, afvoer, gootsteen of wc ontstoppen, kunt u Loodgietersbedrijf Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen ook bereiken voor andere werkzaamheden.

Rioolinspectie met camera

Aangeraden wordt uw riool en afvoeren eens in de 4 jaar te laten controleren door een erkend ontstoppingsbedrijf. Onze loodgieters beschikken over de nieuwste rioolcamera, waarmee wij gemakkelijk een kijkje kunnen nemen in uw riool.

Al onze medewerkers die de beschikking hebben over een rioolcamera zijn uiterst goed opgeleid. Zij kunnen beginnende verstoppingen of anders storingen al in het eerste stadium herkennen.

Door middel van deze camerabeelden een inschatting maken van de ernst van de situatie. Vaak kunnen problemen in het riool verholpen worden door kleinere gerichte reparatie. U voorkomt hiermee dat u direct een grote en tevens dure reparatie laat uitvoeren, waarbij direct uw gehele riool wordt vervangen.

Wij inspecteren graag uw riool en de bijbehorende afvoeren! Wilt u uw riool laten inspecteren met een rioolcamera door de vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen? Bel dan op 038 202 36 07.

Verstopping Afvoer Sittardgeleen
Afvoer Ontstopping Sittardgeleen
Loodgieters Sittardgeleen
Sittardgeleen Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen vindt voorkomen beter dan genezen. Daarom raden wij u aan uw riool regelmatig preventief te laten reinigen. Dit komt de levensduur van het riool ten goede. U houdt hiermee verstoppingen en andere storingen in uw riool buiten de deur!

Met een rioolreiniging van Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen houdt u uw riolering in optimale staat. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Een rioolreiniging is dus om diverse redenen aan te raden. Wilt u uw riool laten reinigen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen via 038 202 36 07.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen kan u ook helpen met het vervangen van oude riolering, het repareren van een bestaande afvoerbuis, of het aanleggen van riolering.

Wij hebben een speciaal team die zich volledig richt op het repareren en vervangen van rioleringen. Wij kunnen u helpen wanneer er problemen zijn met rioleringen van oudere en hele nieuwe huizen.

Wanneer de rioleringsbuizen nog in goede staat zijn hoeft er maar een klein deel vervangen te worden. Wanneer de riolering verouderd is, en de kans groot is dat er weer rioleringsproblemen ontstaan, adviseren wij u om een groter deel te vervangen.

Wilt u Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen inschakelen om uw riolering te repareren, vervangen, of aan te leggen? Bel dan voor een afspraak via 046 202 28 69.

Riool Ontstopping Sittardgeleen
Sittardgeleen Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Sittardgeleen
Riool Ontstoppingsdienst Sittardgeleen

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van afvoer- en riool problemen.
Wij werken eerlijk en transparant. Bij ons heeft u achteraf geen financiële verrassingen. Wij maken van te voren op locatie een prijsopgave met de verwachte werkzaamheden en daarbij horende kosten. Wij gaan aan de slag zodra u akkoord bent.

Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen kan u helpen. Daarnaast helpen wij u graag bij een leidingbreuk of verzakt riool. Indien nog kunnen wij de rioleringen ook reparen, vervangen, of aanleggen.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan contact op via 038 202 36 07 voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen. Wij helpen u graag.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen het eerste uur opgelost.

R

Eén uur arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

121

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste uur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

30,25

Garantie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd?

Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 046 202 28 69

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Sittard-Geleen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen!

Afvoer Ontstoppen Sittard-Geleen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Sittard-Geleen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Sittard-Geleen

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Sittard-Geleen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen is al sinds 1992 actief met het effectief verhelpen van afvoer- en riool problemen. Hierbij zijn wij vooral bezig met het ontstoppen van verstoppingen. Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen u helpen.

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook helpen met andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 038 202 36 07!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen te werk?
Als u belt voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Tijdens de afspraak wordt het probleem eerst onderzocht. In geval van een verstopping kijken we waar de verstopping zich bevindt en met welke ontstoppingsmethode dit het best opgelost kan worden.

De monteur maakt vervolgens een prijsopgave en bespreekt deze met u. Als u akkoord bent met de prijsopgave, dan start de monteur met de besproken werkzaamheden.

Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen via 038 202 36 07.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, annuleren is mogelijk maar wij adviseren wel om uw situatie nog eens goed te bespreken. Een verstopping die zonder reden verdwenen is komt vaak terug. Het kan daarom verstandig zijn om de afvoer door te laten spuiten.

Wilt u uw afspraak annuleren? Bel dan zo spoedig mogelijk naar 038 202 36 07.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u belt voor een afspraak, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen binnen dit tijdsblok verwachten.

Het is mogelijk dat een eerdere klus iets langer duurt dan gepland. Indien de monteur hierdoor later is dan het geplande tijdsblok, dan wordt u opgebeld ter informatie.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen hangt af van de ernst van de verstopping. Geen enkele verstopping is hetzelfde.

Over het algemeen lukt het om de verstopping te verhelpen binnen 30 á 45 minuten. Soms loopt het nog iets uit maar dan is het wel echt een hardnekkige verstopping.

Tijdens het onderzoek wat de monteur uitvoert, wordt er een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt met u overlegd samen met de prijsopgave. Het ontstoppen begint pas nadat u akkoord hebt gegeven op de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 038 202 36 07.

Ontvang ik een factuur?

Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 038 202 36 07.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen uit?
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 038 202 36 07 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Sittard-Geleen en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!