Wc Verstopt
Sittard-Geleen

Wij ontstoppen uw wc!

Wij helpen u graag!

Wc verstopt Sittard-Geleen

Wc Verstopt Sittard-Geleen? Spoelt uw wc slecht door? Of komt het water in uw toilet omhoog? Dan is de kans groot dat u een rioolverstopping of een verstopte grondleiding heeft. Dit is helaas meestal niet zelf te verhelpen.

Het is niet verstandig om nog gebruik te maken van de wc als u merkt dat de afvoer minder goed functioneert. Vaak duurt het dan niet lang meer voordat de afvoer helemaal dichtslibt. Om overstromingen te voorkomen kunt u dus beter zo snel mogelijk hulp inschakelen.

Bij een verstopte wc is het meestal nodig om de wc te demonteren. Anders is het vrijwel niet mogelijk om de toilet afvoer te ontstoppen. Onze ontstoppers hebben hier natuurlijk veel ervaring mee en helpen u graag.

Zit uw wc verstopt Sittard-Geleen? En bent u daarom op zoek naar een ervaren ontstopper? Maak dan gerust een afspraak met één van de vakmannen van Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen. Wij zijn bereikbaar op 046 202 28 69.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Sittardgeleen Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

046 202 28 69

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Sittard-Geleen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Sittard-Geleen en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen

Heeft u een verstopte wc? En bent u daarvoor op zoek naar een betrouwbare en vakkundige ontstoppingsdienst? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij zijn al sinds 1992 actief als ontstoppingsbedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat wij elke verstopping kunnen ontstoppen.

Heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen helpen u graag bij het zoeken naar een passende oplossing. Er is geen afvoer- of rioolprobleem wat wij niet op kunnen lossen.

Wij helpen u ook graag met een rioolreiniging of rioolinspectie. Door een reiniging gaan de afvoerbuizen langer mee en wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd.

Met een rioolinspectie kunnen we de staat van de afvoerbuizen beoordelen of een leidingbreuk opsporen. Met onze rioolcamera kunnen wij precies bepalen waar het lek zit.

Wij hebben tevens veel ervaring met het repareren, vervangen of aanleggen van riolering. Onze vakmannen weten door de ontstoppingswerkzaamheden ook goed hoe de riolering aangelegd moet worden om het ontstaan van verstoppingen te voorkomen.

Hier houdt onze service nog niet op. Wij geven ook graag vrijblijvend advies om ervoor te zorgen dat u uw afvoer in optimale staat kunt houden. En mocht u vragen hebben, dan kunt ze gerust stellen. Wij staan u graag te woord.

Loopt uw wc slecht door? Of heeft u een verstopte wc? Neem dan gerust contact op voor een afspraak door te bellen naar 046 202 28 69. Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen staat voor u klaar!

Ontstoppen Wc Sittardgeleen
Ontstoppingsdienst Sittardgeleen

Jaren Ervaring

Sittardgeleen Wc Verstopt
Verstopping Riool Sittardgeleen

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Een wc verstopping kan plotseling ontstaan door het doorspoelen van te veel wc papier, babydoekjes, maandverband of tampons. Dit zit dan meestal klem in de zwanenhals van de wc. Dit is nog vrij eenvoudig op te lossen door de sifon te ontstoppen.
Het is ook mogelijk dat er iets in de wc is gevallen wat voor een blokkade zorgt, zoals een geurblokje voor in de wc. Wij hebben zelfs een keer een speelgoedauto van kinderen uit de afvoer gehaald. Voor ons niks te gek, inmiddels hebben wij alles al een keer meegemaakt.

Een wc verstopping kan ook in verloop van tijd ontstaan. Vaak is dit een rioolverstopping van vet, olie en etensresten dat ervoor zorgt dat het water in de wc niet goed meer weg kan stromen. Soms kan het maanden duren voordat een rioolverstopping duidelijk wordt.

Loopt het water niet meer weg uit uw toilet en is een verstopping hiervan de oorzaak? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen via 038 202 36 07. Wij kunnen u hier op korte termijn mee helpen!

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Wilt u zelf uw wc ontstoppen? Dan zijn er voor u op deze pagina een aantal methodes te vinden die u kunnen helpen om de wc verstoppingen te ontstoppen.
Het is helaas niet altijd mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen. Soms is de blokkade simpelweg te hardnekkig of te diep gelegen in het riool.

Het is ook een klus waar veel mensen liever niet mee bezig gaan. Het is soms ook niet de meeste frisse klus. Hoe erg het ook is, onze ontstoppers helpen u graag als het u niet lukt.

Als eerst is het belangrijk om oorzaak van de verstopping te achterhalen. Is er iets in het toilet gevallen? Of is er iets doorgespoeld wat voor een blokkade kan zorgen? Als dit niet het geval is, dan is het waarschijnlijk een rioolverstopping. Dit is lastig om zelf op te lossen omdat het vaak diep in het riool zit maar u kunt het proberen.

Wilt u uw riool liever laten ontstoppen door een ervaren vakman? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen via 038 202 36 07.

Verstopping Wc Sittardgeleen
Riool Verstopt Sittardgeleen
Loodgietersbedrijf Sittardgeleen
Sittardgeleen Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Vrijwel elk toilet heeft een sifon. Dit zorgt ervoor dat u geen vieze rioollucht in huis heeft. Het is goed mogelijk dat er iets in de sifon is blijven steken wat voor een blokkade zorgt.

Een sifon is het eenvoudigst te ontstoppen met de hand. U kunt dan het best rubberen handschoenen aantrekken om te voelen in de sifon.

Daarnaast kunt u een plopper gebruiken om de blokkade los te maken. Met een plopper kunt u zuigkracht creëren om de verstopping terug te halen in de wc.

Als het met de plopper niet lukt zal de wc gedemonteerd moeten worden om bij de sifon te kunnen. Het is wel aan te raden om dit alleen te doen wanneer u verstand heeft van het plaatsen en demonteren van toiletten. U wilt natuurlijk geen lekkage o.i.d. veroorzaken.

Het gebruik van een plopper wordt in de volgende alinea uitgebreid toegelicht. Wilt u toch liever dat een ervaren ontstopper u komt helpen. Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen via 046 202 28 69.

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

De wc ontstoppen met een plopper kan succesvol zijn wanneer de verstopping niet te diep in de afvoer van het toilet zit. Dan kunt u met de plopper zuigkracht creëren om de blokkade terug te halen in de wc-pot.

Helaas is het vaak zo dat een plopper niet helemaal fijn aansluit op de toiletafvoer. Daarom is het belangrijk om de rubberen zuignap eerst flexibel te maken door deze onder een warme kraan te houden. Hopelijk lukt het dan om de afvoer goed te omsluiten.

Vervolgens kunt u beginnen met het wc ontstoppen. Dit kunt u doen door de rubberen zuignap op de wc te zetten en de steel vervolgens zachtjes naar beneden te drukken. Duw niet te hard, anders duwt u de blokkade verder de afvoer in.

Het gaat bij de plopper om de terugtrekkende beweging waarbij u als het goed is voelt dat u vastgezogen zit. Door de plopper los te trekken creëert u zuigkracht.

U moet dit meerdere keren herhalen om de blokkade terug in de toiletpot te zuigen met de plopper. Als het goed is ziet u vanzelf delen van de verstopping in de toiletpot verschijnen.

Als dit niet het geval is, dan is de plopper waarschijnlijk niet effectief. Dan zit de verstopping waarschijnlijk te diep in de afvoer of is deze te hardnekkig om los te maken met een plopper.

De enige mogelijkheid die u nu nog heeft is het demonteren van de wc zodat u een ontstoppingsveer kunt gebruiken. Maar wij begrijpen goed als u dit liever niet zelf doet. Het demonteren van een wc is niet altijd even makkelijk en daarnaast is het de vraag of uw ontstoppingsveer van de bouwmarkt lang genoeg is om de blokkade te bereiken.

Wc Ontstoppingsdienst Sittardgeleen
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Sittardgeleen
Wc Ontstoppen Sittardgeleen
Riool Verstopping Sittardgeleen

Ouderwetse plopper

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

U kunt de wc verstopping verhelpen met afwasmiddel. Dit middel heeft de eigenschappen om vuil los te maken en te ontvetten. Daarom is het ook mogelijk dat de blokkade los komt van de binnenwand van de afvoer.

Het voordeel van dit middel is dat het geen schade aanricht aan de afvoer, uzelf, of het milieu. Daarnaast is het een middel wat u vast al wel in huis heeft.

Voordat u begint is het verstandig om de vloer in het toilet te bedekken met wat oude handdoeken. Zo kunt u het opspattende of overlopende water opvangen.

Doe een of twee lepels afwasmiddel in een emmer en vul de emmer water met warm water. Het water mag niet te heet zijn, dat kan het porselein beschadigen of breken!

Giet de emmer daarna vanaf zo hoog mogelijk leeg in de toiletafvoer. Door de hoogte komt wordt het water met meer kracht in de wc gegoten. Dit geeft meer druk op de blokkade.

Hopelijk lukt het u om de verstopping los te maken. Als het licht verbeterd is kunt u het proces nog een keer herhalen. Anders kunt u proberen om de blokkade los te maken met een plopper.

Let op! Zorg ervoor dat u er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet breken.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Wij adviseren u om op te passen met het gebruik van een ontstoppingsveer voor het ontstoppen van de wc verstopping. U kunt een veer niet door het toilet heen duwen. Dan beschadigt u de afvoer én de toiletpot en komt u vrijwel zeker vast te zitten met de veer.
Om een ontstoppingsveer te gebruiken moet de toiletpot eerst gedemonteerd worden. In sommige gevallen is het mogelijk dat ook het water eerst afgesloten moet worden voordat de wc pot weggehaald kan worden.

Het is ook van belang dat de verstopping niet te diep in de afvoer zit. Een diep gelegen rioolverstopping is niet op te lossen met een simpele veer van de bouwmarkt. Dan moet de afvoer echt ontstopt worden met een professionele rioolmachine.

Wij begrijpen dat dit voor veel mensen een lastige en vervelende klus is. Gelukkig hebben onze vakmannen veel ervaring met het ontstoppen van wc’s en komen zij u graag helpen.

Wc Verstopt Sittardgeleen
Riool Ontstoppen Sittardgeleen Veermachine
Sittardgeleen Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Sittardgeleen

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Wij adviseren om geen chemische middelen te gebruiken. In Nederland zouden we het gebruik van deze middelen zoveel mogelijk moeten voorkomen om het milieu en de waterzuivering niet onnodig te belasten met de afbraak van al die chemicaliën.
De middelen zijn ook niet effectief voor een blokkade die al maanden vastgeplakt zit aan de binnenwanden van een afvoer. Die zijn zo hard dat deze echt afgebroken moeten worden met een professionele rioolmachine.

Wij komen regelmatig bij mensen die al meerdere ontstoppingsmiddelen in de afvoer hebben gegoten en dan alsnog de hulp nodig hebben van onze ontstoppingsdienst.
De chemicaliën hebben wel een bijtende werking. Deze is zelfs zo krachtig dat de binnenwanden van de afvoer aangetast worden en daarnaast kunt u een chemische verbranding krijgen als u het middel langdurig op uw huid heeft.

Tot slot komen er ook dampen vrij bij het middel. Door dit in te ademen kunt u last krijgen van serieuze benauwdheid en hoesten.

In plaats van chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken, kunt u ook een emmer met warm water en een lepel afwasmiddel leeggieten in de wc. Het afwasmiddel ontvet de afvoerbuizen en maakt het vuil los waardoor de blokkade ook mogelijk los kan komen.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Wij helpen u graag met het voorkomen van verstoppingen in het toilet. Voorkomen is beter dan genezen toch? Daarom hebben onze ontstoppers een aantal tips voor u om het risico op een verstopping te minimaliseren.
De belangrijkste tip is: spoel geen vet, olie, etensresten of afval door het toilet! Mensen denken dat vetten en oliën wel weggespoeld worden maar daarentegen stolt het in de afvoer van het toilet. Hierdoor ontstaat er een laag waar wc papier etc. aan vast kan plakken.

Ook is het verstandig om geen maandverband, tampons, babydoekjes, of luiers door het toilet heen te spoelen. Wij ervaren dat dit nog regelmatig gebeurd. Dergelijke producten horen na gebruik in de daarvoor bestemde container gegooid te worden.

Natuurlijk is het ook slim om niet te veel wc papier te gebruiken. En stel dat u dat al wel gedaan heeft, dan kunt u ook een keertje extra doorspoelen. Een te grote prop wc papier kan eenvoudig voor een blokkade zorgen.

Om verstoppingen te voorkomen kunt u er ook voor kiezen om uw riool te laten reinigen. De afvoerbuizen blijven dan goed schoon waardoor de levensduur verlengd wordt. Dit kan u op de lange termijn reparatie- of vervangingskosten besparen.

Wc Verstopping Sittardgeleen
Sittardgeleen Riool Ontstopping
Sittardgeleen Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Sittardgeleen

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf1 Sittard-Geleen hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van verstoppingen en andere riool- en afvoerproblemen. Het maak niet uit hoe erg de verstopping is, of wat het andere probleem is, wij kunnen u helpen.

Onze vakmannen beschikken over veel kennis en ervaring. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en verholpen kan worden.

Wij leveren kwaliteit tegen eerlijke marktconforme tarieven. Dit doen wij in Sittard-Geleen en omgeving. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij werken niet met voorrijkosten.

Ook werken wij transparant door van te voren op locatie onderzoek te doen en vervolgens te communiceren wat er moet gebeuren met de daarbij behorende kosten. Zodra u akkoord bent met deze prijsopgave, starten wij onze werkzaamheden.

Wilt u de hulp van een ervaren ontstopper inschakelen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen via 046 202 28 69

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen het eerste uur opgelost.

R

Eén uur arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

121

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste uur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

R

Incl. machinekosten

30,25

Garantie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd?

Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 046 202 28 69

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Sittard-Geleen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen!

Afvoer Ontstoppen Sittard-Geleen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Sittard-Geleen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Sittard-Geleen

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Sittard-Geleen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen is al sinds 1992 actief met het effectief verhelpen van afvoer- en riool problemen. Hierbij zijn wij vooral bezig met het ontstoppen van verstoppingen. Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen u helpen.

Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook helpen met andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 038 202 36 07!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen te werk?
Als u belt voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Tijdens de afspraak wordt het probleem eerst onderzocht. In geval van een verstopping kijken we waar de verstopping zich bevindt en met welke ontstoppingsmethode dit het best opgelost kan worden.

De monteur maakt vervolgens een prijsopgave en bespreekt deze met u. Als u akkoord bent met de prijsopgave, dan start de monteur met de besproken werkzaamheden.

Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen via 038 202 36 07.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, annuleren is mogelijk maar wij adviseren wel om uw situatie nog eens goed te bespreken. Een verstopping die zonder reden verdwenen is komt vaak terug. Het kan daarom verstandig zijn om de afvoer door te laten spuiten.

Wilt u uw afspraak annuleren? Bel dan zo spoedig mogelijk naar 038 202 36 07.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u belt voor een afspraak, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur van Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen binnen dit tijdsblok verwachten.

Het is mogelijk dat een eerdere klus iets langer duurt dan gepland. Indien de monteur hierdoor later is dan het geplande tijdsblok, dan wordt u opgebeld ter informatie.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen hangt af van de ernst van de verstopping. Geen enkele verstopping is hetzelfde.

Over het algemeen lukt het om de verstopping te verhelpen binnen 30 á 45 minuten. Soms loopt het nog iets uit maar dan is het wel echt een hardnekkige verstopping.

Tijdens het onderzoek wat de monteur uitvoert, wordt er een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt met u overlegd samen met de prijsopgave. Het ontstoppen begint pas nadat u akkoord hebt gegeven op de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 038 202 36 07.

Ontvang ik een factuur?

Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 038 202 36 07.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen uit?
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 038 202 36 07 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Sittard-Geleen en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!